subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / UP: Napuštanje karantina u Vrelima Ribničkim, u PG kršenje zabrane okupljanja na javnim površinama

UP: Napuštanje karantina u Vrelima Ribničkim, u PG kršenje zabrane okupljanja na javnim površinama

Podnijete tri krivične prijave zbog pokušaja napuštanja karantina u Vrelima Ribničkim

Podgorička policija je protiv tri lica podnijela krivične prijave zbog pokušaja napuštanja privremenog karantina koji je uspostavljen u Vrelima Ribnički, a gdje policija obezbjeđuje 23 zgrade u ovom naselju u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

Tri lica su u tri odvojena slučaja pokušala da napuste ovaj prostor koji je obuhvaćen privremenim mjerama izolacije. Policija je spriječila ova lica u toj namjeri i oni su vraćeni u objekte stanovanja.

Krivične prijave su podnijete protiv S.Đ, E.S. i S.B. zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Oni su prekršili mjeru izolacije i ograničenje kretanja u naselju Vrela Ribnička izvan stambenog objekta.

S.Đ. je mjeru prekšio 6. aprila a E.S. i S.B. su pokušali karantin da napuste 8. aprila.

 

 

 

Policija je, takođe u ulici Serdara Jola Piletića, u parku iza TC Palada kontrolisala G.B. (21) i Z.B. (24), koji su vježbali na spravama u parku. Oni su na ovaj način prekšili mjeru zabrane sportskih i rekreativnih aktvnosti na javnim površinama. Oba lica su lšena slobode zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisiam za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Osim toga, policija je u ulici 4. Jula, iza vojnih zgrada kontrolisala V.S. (29) i V.V.  (23). Po nalogu tužioca slobode su lšeni V.S. i V.V. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Učenici Srednje stručne škole na usavršavanju u Španiji

Grupa učenika Srednje stručne škole Pljevlja odjeljenje IV2 – Tehničar za kompjutersko upravljanje i konstruisanje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.