utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Uz podršku loklane Uprave Služba zaštite i spašavanja nabavila dva nova vozila

Uz podršku loklane Uprave Služba zaštite i spašavanja nabavila dva nova vozila

Služba zaštite i spasavanja uz podršku opštine Pljevlja kupila je dva terensko-putnička vozila. Vozila su danas stigla u krug vatrogasne službe a v.d. načelnika je kazao da je ova nabavka jedna od značajnih investicija,u posljednje vrijeme.

Bogdan Bojović VD komanira Službe zaštite i spašavanja kazao je da su ova vozila nabavljena uz razumjevanje i podršku opštine Pljevlja. Namjera Službe  je da vozilamatke „Isuzu“ tehnički dodatno opreme, kako bi bila što funkcionalnija za potrebe u otklanjanju požara.

Ovom značajnom događaju za sve pripadnike službe ali i građane prisustvovao je i predsjednik Opštine, koji je pohvalio rad zaposlenih a posebno njihov domaćinski odnos prema opremi sa kojom raspolažu. Predsjednik Vraneš je napomenu da je značajna ivesticija koja će im znatno pomoći ali i poželio da je što manje koriste.

Za svako lokalnu zajednicu važno je da ima dobro opremljenu Službu zaštite i spasavanja kako kadrovski tako i tehnički, ali je važno i da svi vodimo računa o svojoj i tuđoj imovini kako bi imali što manje posla, makar kada su požari u pitanju.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Moguće nevrijeme, povećana operativna spremnost

Na osnovu izvještaja Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, Direktorat za zaštitu i spašavanje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.