sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Sport / Vasilije Jakšić šampion CEZ-a

Vasilije Jakšić šampion CEZ-a

Vasilije Jakšić sampion CEZ u BGPljevljak i Kotoranin Vasilije Jakšić (25) juče je, u Beogradu, osvojio titulu prvaka na brdskim stazama u šampionatu Srednjeevropske zone (CEZ) koja okuplja vozače iz 14 država Evrope. Pobjedom u poslednjoj 14. trci u klasi N1 na Avali postao je šaampion i postavio novi rekod staze 4 minuta, 28 sekundi i 67,9 stotinki. Jašić je imao  ubjedljivu prednost tako da mu je za šapionski pehar bilo dovoljno da završi trku na Avali.

Debitant u šampionatu ČEZ-a Vasilije Jakšić, prošlog vikenda u austiji osvojio je 2. mjesto. U ukupnom plasmanu  Jakšić je trofej osvojio sa 149 bodova, ispred Slovaka Petera Ambroza i Slovenca Petera Marca.

Vasilije kaže da je zadovoljan titulom  i posebno zahvalan  klupskom drugu Dejanu Bulatoviću, koji ga uči svim finesama sportske vožnje. Obojica su članovi AMSK „Blažo Smiljanić“.

Uspjeh Jakšića doživljavamo kao uspjehom Pljevljaka jer su njegovi roditelji Milovan i Rada Pljevljaci,Vasilije i autoVasilije Jakišć koji žive i koji žive i

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Šest medalja za Potoke na Kupu Zvezdare

Karatisti Potoka na održanom karate turniru „Kup Zvezdare“ u organizaciji KK Radnički iz Beograda osvojil …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.