ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Veće učešće žena u politici

Veće učešće žena u politici

Članice Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja održale su posebnu sjednicu povodom 8. marta Međunarodnog dana žena. Odbornica Demokrata u SO Pljevlja, Vesna Lončar, izrazila je zadovoljstvo brojem aktivnih žena u partiji koje u sve većem broju učestvuju u političkom životu. Istakla je veoma značajnu ulogu kancelarije Demokrata koja pruža stručnu i pravnu pomoć obespravljenim majkama sa troje i više djece u zaštiti svojih prava, što će se nastaviti i ubuduće.

Na sjednici je analizirana aktuelna politička situacija i istaknuta presudna važnost jačanja i širenja građanskog bunta u borbi protiv režima. Pljevaljske Demokratkinje uputile su snažnu podršku predsjedniku Demokrata, Aleksi Bečiću, u sprovođenju politike koja svakodnevno nanosi udarce i urušava režim Mila Đukanovića.

U svečanom dijelu sjednice, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, Milojica Tešović, čestitao je, uz prigodne poklone, Međunarodni dan žena i zahvalio im se na njihovom aktivnom učešću u radu partije i nemjerljivom doprinosu.

Ovim putem upućujemo čestitke našim dragim sugrađankama povodom 8. marta i pozvamo na masovno učešće žena u građanskim protestima uz poruku: GOTOV JE! NE BOJ SE.

Saopštenje za javnost OODemokrata CG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Parlamentarna većina potpisala inicijativu za razrješenje predsjednika države

„Predsjednik Crne Gore povrijedio je član 95 stav 5 Ustava Crne Gore jer nije pozvao …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.