četvrtak , januar 27 2022
Početna / Vijesti / Ekonomija / Večeras trgovina sa ljetnjim popustima od 5 do 55 odsto

Večeras trgovina sa ljetnjim popustima od 5 do 55 odsto

Večereas od 19 sati počinje četvoročasovna manifestaciju „Pljevlja Shopping Night“ u ulicama Omladinska, Kralja Petra I, Mila Peruničića, Trg Đorđa Peruničića, Vuka Karađića, Vuka Kneževića, Nikole Pašića, Tršova, Ivana Milutinovića, Sutjeska, Principova i Glasinačka. Višečasovna kupovina počinje u 19h, a traje do 23h, predstavlja najavu ljetnjih sniženja koju  ljubitelji dobre kupovine u Pljevljima ovog ljeta sa nestrpljenjem očekuju. Popusti u radnjama će se kretati od 5% do 55%.

Popust min do 15 odsto večeras će biti i u Okov centru na kompletan asortiman robe, u obući Minja od 30 do 50 odsto a i u obići Uno.

Manifestaciju organizuje Turistička organizacija Pljevlja u saradnji sa Sekretarijatom za društvene djelatnosti i Sekretarijatom za privredu. Organizatori pozivaju Pljevljake da uživaju u kupovini i zabavi. Specijalni popusti, svirka i lijep provod uz „DJ Double Dee“od 20 – 22h.

šoping veče 19

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

infografik - DECEMBAR

POTROŠNJA U DECEMBRU SKOČILA ZA SKORO 30 ODSTO U ODNOSU NA NOVEMBAR

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u decembru preuzeli ukupno 274.723.763 kWh električne energije, što je za 10 odsto …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *