utorak , maj 26 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Veljović u Pljevljima: Radni ambijent je takav da se svi građani mogu osjećati sigurno

Veljović u Pljevljima: Radni ambijent je takav da se svi građani mogu osjećati sigurno

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je danas održao sastanak sa rukovodiocima i starješinama u Pljevljima.

“Postignuti rezultati, radni ambijent i spremnost policijskih službenika pokazuju da se dešavanja devedesetih godina neće ponoviti i konstatovano je da se svi građani osjećaju sigurno i zaštićeno”, ocijenio je Veljović.

“Ambijent sigurnosti nužna je pretpostavka progresa demokratije i slobode za sve dobronamjerne građane”, kazao je on i dodao da je Crna Gora zemlja slobodnih ljudi u kojoj su prava i slobode svih građana ključna vrijednost i standard prema kojem se upravljamo.

“Demokratske institucije sistema izvršne vlasti štite i garantuju prava i slobode svih građana, a obaveza poštovanja zakona je svih nas, pa i crkve kao institucije”, istakao je direktor policije.

 

“Na području koje svojom nadležnošću obuhvata Centar bezbjednosti Pljevlja, u 2019. godini registrovano je smanjenje broja krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta za 57%“, kazao je načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Dragan Slavulj.

Veljović se danas sastao sa predsjednikom Opštine Pljevlja Igorom Golubovićem. Potvrđena je dobra i konkretna saradnja, partnerski odnos i spremnost za nastavak podrške koju lokalna samouprava pruža policiji u kontinuitetu.

 

izvor: fosmedia.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

boban-mugoc5a0a-ijzcg

Mugoša: Kraj epidemije moguć 2. juna

Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša poručio je da bi kraj epidemije koronavirusa u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *