utorak , mart 31 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Vlade Milinković dobitnik nagrade „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“

Vlade Milinković dobitnik nagrade „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“

erste banka

Izvučeni su dobitnici nagradne igre „Lopta može pokrenuti nešto neprocjenjivo“, koju je organizovala Erste banka u saradnji s kompanijom Mastercard©.

Nagradno putovanje na utakmicu finala Lige Šampiona dobili su nosioci Erste platnih kartica: Vlade Milinković iz Pljevalja, Slavica Ćorović iz Podgorice, Igor Strugar iz kompanije Sienersys doo iz Podgorice i Ivan Popović iz kompanije Nemesis doo iz Podgorice.

 

Nagrađeni klijenti imaće priliku da 1. juna odgledaju finalnu utakmicu Lige Šampiona na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Aranžman uključuje avionski i taksi prevoz Podgorica-Madrid-Podgorica, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja s doručkom i kartu za utakmicu.

 

Izvlačenje nagrada upriličeno je u ponedjeljak 6. maja u prostorijama Erste banke u Podgorici, a u nagradnoj igri su učestvovali korisnici debitnih i kreditnih Erste platnih kartica, rezidenti i državljani Crne Gore, koji su u periodu od 11. marta do 4. maja obavili barem deset transakcija pojedinačne vrijednosti od najmanje deset eura, a u ukupnom iznosu od 200 i više eura, na mjestima prodaje (POS terminali) ili preko interneta. Od ukupno četiri nagrade, dvije su dodijeljene klijentima fizičkim licima, a dvije predstavnicima dva pravna lica.

 

Nagradna igra je dio aktivnosti kojima se promovišu prednosti korišćenja Erste platnih kartica. Uz trgovačke popuste pri plaćanju Erste kreditnim i debitnim karticama u nekoliko stotina prodajnih objekata u Crnoj Gori, korisnici debitnih kartica mogu bez provizije podizati gotovinu u mreži bankomata Erste i Sparkasse grupe u Crnoj Gori i još 11 zemalja regiona.

 

 

 

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

MUP CG

Još jedna osoba u Pljevljima privedena zbog kršenja mjere samoizolacije

Još jedno kršenje kućne #samoizolacija u #Pljevlja.#Policija prilikom kontrole nije zatekla na prijavljenoj adresi ovu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *