sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Vlade Milinković jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Pljevlja

Vlade Milinković jednoglasno izabran za predsjednika OO DPS Pljevlja

Na XII sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja, koja je održana 23. aprila 2017. godine za predsjednika Opštinskog odbora, jednoglasno je izabran Vlade Milinković.
Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore dr Ilija Ašanin, a istom je rukovodila Radna grupa u sastavu Mirko Đačić, Maida Bešlić i Dijana Gomilanović. Predsjednik Radne grupe Mirko Đačić je, obrazlažući predlog, istakao značaj angažovanja Vlada Milinkovića u proteklom periodu. Takođe, kazao je da radi se o čovjeku velikog ličnog ugleda, prepoznatom partijskom aktivisti koji kontinuirano radi na afirmaciji politike Demokratske partije socijalista.
Sjednica je, još jednom pokazala puno jedinstvo Demokratke partije socijalista u Pljevljima i opravdala epitet najjačeg političkog subjekta i ključnog nosioca društveno – političke odgovornosti u našoj opštini.
Predsjednik Milinković se zahvalio Radnoj grupu na iniciranju predloga, a svim članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci, nakon čega je upoznao prisutne sa aktivnostima koje slijede u narednom periodu.
Vlade Milinković je završio ekonomski fakultet , obavlja poslove Rukovodioca PJ Poreske uprave, član je Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima i odbornik u Skupštini opštine Pljevlja. Oženjen je i otac četvoro djece.

Informativna služba OO DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Milović isključen iz PES-a, Mujović predložen za člana Predsjedništva

Andrej Milović je većinom glasova članova Predsjedništva isključen iz Pokreta Evropa sad. Kako je saopšteno …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.