utorak , 9 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Za predsjednika Opštinskog školskog sportskog saveza izabrana Slavka Maksimović

Za predsjednika Opštinskog školskog sportskog saveza izabrana Slavka Maksimović

Dana 08.06.2017. god. održana je redovna i izborna Skupština Opštinskog školskog sportskog saveza Pljevlja.
Podržan je prijedlog IO OŠSS Pljevalja da i u narednom četvorogodišnjem mandatu bude izabrana dosadašnja predsjednica Maksimović Slavka, prof. Fiz.vaspitanja u O.Š. „Ristan Pavlović“ i da nastavi započeti posao na daljim planovima i programima razvoja školskog sporta u Pljevljima.
Za vrijeme četvorogodišnjeg mandata Predsjednice Maksimović Slavke, školski sport u Pljevljima ostvario je odlične rezultate, najbolje u svojoj istoriji. Savez je na organizacionom, tehničkom i svakom drugom planu postigao izvaredan napredak.
Pored 7 osnovnih škola “Ristan Pavlović“, „Salko Aljković“, „ Boško Buha“, „Dušan Ivović“, „Kruševo“, „Jakub Kubur“, „Mihailo Žugić“, koje su registrovli Školska sportska društva, Opštinskom Školskom Sportskom Savezu Pljevlja pristupile su i dvije srednje škole, Gimnazija „Tanasije Pejatović“ i Srednja stručna škola Pljevlja.
Planom i programom Predsjednice, do kraja 2017.god. predviđena su mnogobrojna sportska takmičenja, za niže razrede, za učenike OŠ koji se ne bave aktivno sportom i ligaška takmičenja za osnovne i srednje škole.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

U Kakmužima osveštani temelji budućeg hrama

Njegovo Preosveštenstvo Episkop mileševski g. Atanasije osveštao je, u nedelju 7. avgusta 2022. godine, temelje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.