nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Zablistajte u najhladnijem mjesecu

Zablistajte u najhladnijem mjesecu

U kozmetičkom salonu Barba, u ulici Boška Buhe u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi , od danas 27.decembra, počeo je praznični popust od 30 odsto za biološki tretman lica Babor kozmetikom. Tretmane radi vlasnica salona “Barba” Olivera Olja Matić, koja nakon decenijskog rada sa profesionalnom francuskom kozmetikom, sugrađankama nudi ekskluzivnu njemačku profesionalnu kozmetiku Babor. Povjerenje u rad i kvalitet, nakon desetogodišnjeg rada i iskustva, pljevaljska kozmetičarka Olja odlučila je da potvrdi odabirom najkvalitetnije profesionalne kozmetičke linije namjenjene za sve tipove kože i starosnu dob, žena a i muškaraca. BABOR je njemačka kozmetička kuća prisutna na tržistu već 50 godina koja je lider u proizvodnji profesionalne kozmetike za njegu lica i tela.

babor-5

Svi BABOR tretmani zasnovani su na dugogodišnjoj tradiciji, uspješnim aktivnim sastojcima koji daju fenomenalne rezultate i pravi su spoj prirode i nauke, kaže Olja dodajući da će popust na bio tretman lica (čišćenje, masku i masažu) trajati 30 dana, i umjesto 10 koštaće 7 evra.

-Trenutno stanje kože je izazvano načinom života, stresom, emotivnim i spoljnim faktorima, dok je tip kože genetski određen  i nikada se ne mijenja. Klimatski uslovi i prisustvo ekoloških problema dodatno se odražavaju na zdravlje Pljevljaka i probleme sa kožom. Babor ima linije za suvu, masnu i kombinovanu i problematičnu kožu, kaže Olja.

babor-6Stimulacija cirkulacije i uklanjanje mrtvih ćelija blagim pilingom, aktivni koncentrat u kombinaciji sa opuštajućom masažom koja predstavlja vrhunac svakog tretmana, i na kraju maska i završna krema je recept svakog tretmana, ovaj put obogaćenog Babor kozmetikom, kaže Olja koja će rado preporučiti i način adekvatne kućne nege, program tretmana i proizvode koji će biti usklađeni sa Vašom kožom. Telefon kozmetičkog salona ”Barba” je 068 426 401.

babor-4 babor

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

EPCG tvrdi da vode koje izlaze ispod deponije Maljevac nemaju negativan uticaj na kvalitet voda Vezišnice

Predsjednik Sportskog ribolovnog kluba “Lipljen” Vaso Knežević tvrdi da je Vezišnica već godinama mrtva rijeka od mjesta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.