nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Bajčeta:Zadrzavanje zbog napada na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti i ugrozavanja sigurnosti

Bajčeta:Zadrzavanje zbog napada na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti i ugrozavanja sigurnosti

Zbog krivicnog djela napad na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti izvrseno, dana 7.05.2021. godine, na stetu R.K., sudije Suda za prekrsaje Bijelo Polje-Odjeljenje u Pljevljima, upucivanjem rijeci prijetece sadrzine, dežurni tužilac odredio je zadržavanje od 72 sata osumnjičenom licu R.L.

-Od strane dezurnog tuzioca Osnovnog drzavnog tuzilastva u Pljevljima je nakon saslusanja u svojstvu osumnjicenog licu R.L. odredjeno zadrzavanje u trajanju od 72 casa zbog osnovane sumnje da je izvrsio krivicno djelo napad na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti na stetu lica R.K. i krivicno djelo ugrozavanje sigurnosti na stetu lica M.M.Dalje sluzbene radnje su u toku – navodi se u saopštenju za javnost Natase Bajcete, drzavne tuziteljkr i portparol u ODT u Pljevljima.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

SUTRA SLAVIMO VAVEDENJE! Po jutru na ovaj veliki praznik prema narodnom verovanju znaćemo kakva će nam biti sledeća godina!

Srpska pravoslavna crkva i vernici sutra slave Vavedenje Presvete Bogorodice – jedan od dvanaest velikih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.