nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Zašto preko leđa naše djece?

Zašto preko leđa naše djece?

Roditelji širom Crne Gore pozivaju Sindikat prosvjete i Vladu Crne Gore, povodom odluke o štrajku u obrazovnim ustanovama od ponedjeljka, da nam objasne zašto svaki problem u obrazovanju mora da se rješava preko leđa naše djece!

Udruženje Roditelji želi da prenese poruku i rekacije roditelja koji su nam se obratili i koje su isključivo negativne jer smatraju da se radi o drastičnoj mjeri koja će samo i jedino uticati na našu djecu, a ne na Vladu, ministarstva i Sindikat.

Roditelji su ogorčeni su jer se, ko zna koji put, osjećaju iznevjereno, tj. ovaj potez tumače kao prepucavanje između Sindikata i Vlade u toku kojeg se ne misli na đake koji su izgubili zabrinjavajuće puno u obrazovnom procesu proteklih godina.

Pozivaju nas da organizujemo proteste i da se jasno ukaže i Sindikatu i Vladi da je štrajk neprihvatljiv, ali i da prenesemo njihovu poruku da neće slati djecu subotama u školu. Pitaju ko je to odlučio da se subotom nadoknađuje gradivo izgubljeno zbog štrajka?

Dodatno ih je iziritirala izjava da nije smak svijeta da se ide subotama u školu i traže da javno pozovemo roditelje da to ignorišu. Nije im jasno ni što da očekuju od ponedjeljka – ko ima, a ko nema časove, hoće li djeca ići

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ELEKTROPRIVREDA DOBILA NOVI ROK DA RIJEŠI PROBLEM PRAŠINE

Mještani pljevaljskog naselja Komini i danas su se okupili na protestnom skupu kako bi upozorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.