nedelja , mart 29 2020
Početna / Vijesti / Društvo / Zbog neregistrovanih vozila 1186 prekršajnih naloga

Zbog neregistrovanih vozila 1186 prekršajnih naloga

 

Službenici Uprave policije – Sektora policije opšte nadležnosti i Nacionalni biro osiguravača Crne Gore su relizovali kampanju „Stop neregistrovanim vozilima“ koja je imala za cilj sprječavanje učešća neregistrovanih vozila u saobraćaju kao i učešća u saobraćaju vozila kojima je isteklo vrijeme važenja saobraćajne dozvole i vozila koja nemaju propisani broj registarskih oznaka.

Kampanja „Stop neregistrovanim vozilima“ je započela 27. marta 2019. i trajala je do 15. aprila 2019. godine, u čijem trajanja je saobraćajna policija vozačima podijelila 15.000 flajera, što je predstavljalo preventivni dio kampanje.

Saobraćajna policija je intenzivno kontrolisala saobraćaj u toku trajanja kampanje i tom vremenskom periodu službenici saobraćajne policije su vozačima izdali 1.186 prekršajnih naloga, oduzeli 400 pari registarskih oznaka i privremeno isključili iz saobraćaja 1.134 vozila.

Još jednom apelujemo na sve vozače da budu savjesni i na vrijeme registruju svoja vozila, čime će preduprijediti neželjene posledice saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i time zaštititi svoj budžet od eventualnih kazni i trškova sudskih postupaka.

TIM ZA ODONSE S JAVNOŠĆU

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Marijana Gavran

Fočanka Marijana Gavran šije 1.000 maski besplatno

Za mašinom i 15 sati dnevno Opremanje mladenaca i cvjetno aranžiranje raznih slavlja, Fočanka Marijana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *