utorak , septembar 29 2020
Početna / Vijesti / Politika / „Zbog nezakonitih poslova rukovodstva Vodovoda ispaštaju građani i radnici“

„Zbog nezakonitih poslova rukovodstva Vodovoda ispaštaju građani i radnici“

Bahatost koju je direktor Vododvoda Čedo Gospić pokazao kada je poslao radnike ovog preduzeća da bespravno grade objekte u Jugovu na privatnom imanju porodice Vraneš predstavlja jos jedan u nizu nezakonitih poslova koje obavlja poslovodstvo ovog preduzeća u poslednje dvije godine. Tim svojim nezakonitim poslovima poslovodstvo Vodovoda uvodi preduzeće u nove sudske sporove i izlaže ga nepotrebnim troškovima zbog kojih će na kraju ispaštati radnici i njihove porodice.
Rukovodstvo Vodovoda je toliko osililo pa je počelo da uzurpira i otima tuđu imovinu, vjerovatno se ugledajući na svoje političke uzore oličene u šefu režima, Milu Đukanoviću i njegovoj porodici koja je umislila da je vlasnik cijele Crne Gore.
Građanima Pljevalja je odlično poznato da su Ajanović i Gospić u Vodovod došli kao veliki „vizionari“ koji su obećali velike investicije i realizaciju značajnih projekata, a na kraju će, izgleda, iz Vodovoda otići kao najobičnije neznalice koje su preduzeće dovele na rub propasti. Iza njih će ostati samo ružne priće o progonu i otpuštanju radnika po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, zapošljavanju partijskih kadrova i o uzurpaciji tuđe imovine.
Zbog nezakonitih radnji koje Ajanović i Gospić sprovode na izvoru Jugoštice, veliki dio potrošača ostao je bez redovnog vodosnabdijevanja sa ovog izvorišta. Kako bi riješili problem koji su izazvali svojim nepromišljenim potezima, uveli su alternativno vodosnabdijevanje ovih potrošača i to neprečišćenom vodom sa Otilovićkog jezera. Tako je direktno ugoženo zdravlje građana koji misle da i dalje piju vodu sa Jugoštice.
Nova Srpska Demokratija poziva nadležne organe da u najhitnijem roku reaguju na ove nezakonite radnje i počinioce privedu pred lice pravde.
Informativna služba
Nove Srspke Demokratije

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pokret za pljevlja

Pokret za Pljevlja: PREDLOG ZA RAZMIŠLJANJE

Jutros je policija privela gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića zbog organizovanja neprijavljenog skupa na Trgu nezavisnosti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *