ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / „Zbog nezakonitih poslova rukovodstva Vodovoda ispaštaju građani i radnici“

„Zbog nezakonitih poslova rukovodstva Vodovoda ispaštaju građani i radnici“

Bahatost koju je direktor Vododvoda Čedo Gospić pokazao kada je poslao radnike ovog preduzeća da bespravno grade objekte u Jugovu na privatnom imanju porodice Vraneš predstavlja jos jedan u nizu nezakonitih poslova koje obavlja poslovodstvo ovog preduzeća u poslednje dvije godine. Tim svojim nezakonitim poslovima poslovodstvo Vodovoda uvodi preduzeće u nove sudske sporove i izlaže ga nepotrebnim troškovima zbog kojih će na kraju ispaštati radnici i njihove porodice.
Rukovodstvo Vodovoda je toliko osililo pa je počelo da uzurpira i otima tuđu imovinu, vjerovatno se ugledajući na svoje političke uzore oličene u šefu režima, Milu Đukanoviću i njegovoj porodici koja je umislila da je vlasnik cijele Crne Gore.
Građanima Pljevalja je odlično poznato da su Ajanović i Gospić u Vodovod došli kao veliki „vizionari“ koji su obećali velike investicije i realizaciju značajnih projekata, a na kraju će, izgleda, iz Vodovoda otići kao najobičnije neznalice koje su preduzeće dovele na rub propasti. Iza njih će ostati samo ružne priće o progonu i otpuštanju radnika po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, zapošljavanju partijskih kadrova i o uzurpaciji tuđe imovine.
Zbog nezakonitih radnji koje Ajanović i Gospić sprovode na izvoru Jugoštice, veliki dio potrošača ostao je bez redovnog vodosnabdijevanja sa ovog izvorišta. Kako bi riješili problem koji su izazvali svojim nepromišljenim potezima, uveli su alternativno vodosnabdijevanje ovih potrošača i to neprečišćenom vodom sa Otilovićkog jezera. Tako je direktno ugoženo zdravlje građana koji misle da i dalje piju vodu sa Jugoštice.
Nova Srpska Demokratija poziva nadležne organe da u najhitnijem roku reaguju na ove nezakonite radnje i počinioce privedu pred lice pravde.
Informativna služba
Nove Srspke Demokratije

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Ako nad srpskim narodom nije učinjen genocid onda ni jedan narod ne zna šta je to”

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, u saopštenju je poručio da se dvije i po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.