subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Politika / Želimo stabilnu Vladu ali bez ucjena i trgovačkih poduhvata“

Želimo stabilnu Vladu ali bez ucjena i trgovačkih poduhvata“

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović poručio je večeras da ta partija želi stabilnu Vladu, ali bez ucjenjivanja i trgovačkih poduhvata bilo kojeg pojedinca i bilo koje partije.

Danilović Danilović (foto: Fejsbuk)

„Bićemo strpljivi i sačekati da se završe svi neformalni sastanci među zainteresovanim subjektima nove većine, a onda ćemo donijeti odluku u susret odlučivanju, i to u skladu sa našim principima, bez ikakvog kalkulisanja ili slušanja savjetodavaca sa strane“, kazao je Danilović. 

Danilović je na svom Fejsbuk statusu napisao da „ko ne zna šta se podrazumijeva pod stabilnom Vladom, objasniće dodatno“.

„Ne precjenjujemo se ali će biti tako. To može politički da košta ili kome drugo da otvori put ali draž politike je i u tome – ko voli nek izvoli. Nikada nismo ucjenjivali i kolektivno smo alergični na one koji su nenajedeni u svakoj formi dogovaranja. Dakle, strpljivo, bez lakomosti, jasno i javno. Tako smo radili prije, tako ćemo i u buduće“, zaključio je Danilović. 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Čestitka za Ramazanski Bajram

Dragi gradjani, pripadnici islamske vjere, Upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama.Praznik koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.