ponedeljak , oktobar 21 2019
Početna / Vijesti / Politika / ŽIVKOVIĆU PRODUŽEN MANDAT

ŽIVKOVIĆU PRODUŽEN MANDAT

SAOPŠTENJE SM OO DPS PLJEVLJA

Danijel DPS

Savjet mladih  Demokratske partije socijalista Pljevlja održao je 31. jula Opštinsku izbornu konferenciju u sali Doma vojske  Crne Gore. Konferenciji  je prisustvovalo 240 delegata, koji su izabrali  novi Opštinski odbor koji broji 122 člana, a za predsjednika je jednoglasno izabran Danijel Živković, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Opštinskoj izbornoj konferenciji Savjeta mladih prisustvovali su koordinatori ispred predsjedništva i Izvršnog odbora DPS Crne Gore, dr Ilija Ašanin i Dijana Gomilanović, predsjednik OO DPS Pljevlja dr Filip Vuković, član Glavnog odbora DPS Crne Gore Mirko Đačić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić i član predsjedništva Savjeta mladih Danilo  Ratković, predsjednica ŽAD-a Pljevlja Maida Bešlić . Takođe, konferenciji su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera, ispred mladih Socijaldemokrata Pljevlja Kasim Bajrović i Bošnjačke stranke Pljevlja Emir Pilav.

Na još jedan mandat, Danijela Živkovića je preporučio njegov dosadašnji rad, odlučnost i želja za daljim profesionalnim i političkim usavršavanjem, kao i ljudske i moralne osobine koje ga karakterišu. Njegova požrtvovanost i nesebično zalaganje na promociji programskih opredeljenja Demokratske partije socijalista, kvalifikovali su ga da se, još jednom, nađe na čelu najorganizovanije i najbrojnije omladine jedne političke partije u Pljevljima.

Savjet mladih OO DPS Pljevlja

 

 

About Tanja Mladenovska

Pogledajte i

IMG-e6f6d2d127d599330ba55dea46284eaf-V

Veljković: Sramna Markovićeva računica – atak na zdravu pamet

Ekološka šteta u iznosu od 65 miliona eura koju je vlast nanijela gradjanima Pljevalja je, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *