nedelja , 24 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika /  „Kome zakon leži u topuzu (Katniću) tragovi mu smrde nečovještvom“

 „Kome zakon leži u topuzu (Katniću) tragovi mu smrde nečovještvom“

Poslušnici u krnjem Parlamentu, oslovljavam vas tako, jer mi nijeste izbor ostavili. Vas, kojima je partijsko ispred ljudskog i čojskog, što ste već dokazali, još jednom će zapasti da podignete ruku i glasate za skidanje imuniteta jednom od ljudi koji su pored vas sjedjeli u skupstinskim klupama. Ne mogu reći kolegi, jer vi to nijeste.

 Prije nego to uradite, podsjetiću vas, da će taj glas biti odraz vaše želje da se sudi, ne samo predsjedniku Pokreta za promjene, jednom od lidera DF-a, već prije svega sinu, ocu, bratu i stricu. Pogledali biste u oči porodici dok to radite, svjesni da šaljete poštenje na sud kriminalu? On je ono što vi i vaši pretpostavljeni nikad nećete biti, obraz Crne Gore, kojoj nakon predhodna dva, kada ste izglasali skidanje imuniteta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, imate priliku da opalite i treći šamar. Zaboljeće. Ali izdržaće slobodarska zemlja, kao sto je izdržala mnoge prije vašeg gospodara, silnije ali ne i gore. Istrpjeće još kratko i ovog osionog pustahiju, koji tri puta siječe pa jednom mjeri, u skladu sa svojim aršinima.
 Njen odgovor će biti onakav kakav joj i priliči, buntovan i slobodarski, častan, čestit i pravedan. Zato, glasajte kako vam je, sigurna sam već naređeno. Slobodi u Crnoj Gori ne može biti suđeno, jer je ona vazda bila i biće vrhovni sudija.
 Jovana Medojević
Predsjednica MM, PzP-PV

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Bečić neće sa Zenkom i SD-om

Predsjedništvo Demokratske Crne Gore jednoglasno je na jučerašnjoj sjednici prihvatilo predlog lidera partije Alekse Bečića …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.