četvrtak , 23 maja 2024
Početna / Vijesti / Sport / 14 medalja na karate turniru u Nikšiću

14 medalja na karate turniru u Nikšiću

takmičari POTOKA sa medaljama

Na 14. karate turniru „Kup Nikšića 2017” na kome je učestvovalo je oko 400 takmičara, učestvovali su i takmičari karate kluba “Potoci” koji su osvojili 14 medalja: šest zlatnih, pet srebrnih i tri bronzane.

Zlatne medalje osvojili su: Luka Klačar ( dvije zlatne ), David Rondović, Katarina Rondović, Elena Vemić i Nataša Džuver, srebrne: David Rondović,  Elena Vemić, Anica Peruničić i Nataša Džuver, bronzane: Anica Peruničić, Anđela Anđelić i Vojin Knežević..

Slavka Maksimović, trener karate  kluba “Potoci”,  zahvaljuje opštini na korišćenju hola Doma Vojske za potrebe održavanja treninga.

– Ovo je prvi turnir u ovoj sezoni na kome su takmičari “Potoka”, pokazali svoja umijeća i kvalitet i pored trenutnih poteškoća u obavljanju trenažnog procesa i vježbanje u neuslovnim prostorijama za karate. U narednom periodu, naše takmičare očekuju naporni treninzi i učešće na najkvalitetnijim karate turnirima: Beogradski pobjednik, Gran pri Montenegro, Kolašinski pobjednik, Višegrad open, turnir u Rumuniji, Baru kao pripremnim za državna i balkanska takmičenja – istakla je Maksimović i dodala da će upis novih članova početi 5.oktobra,  u sali O.Š. „Ristan Pavlović“.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rudar danas protiv Jezera

Fudbaleri Rudara danas sa početkom u 19h igraće protiv ekipe Jezera u okviru 35. kola …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.