sreda , 10 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Sugrađani negoduju zbog stepeništa u naplatnom objektu EPCG

Sugrađani negoduju zbog stepeništa u naplatnom objektu EPCG

Neshvatljivo je da više godina EPCG nije popravila stepenište u svom  naplatnom objektu na Jaliji, u Ulici Uroša Ružića, ni nakon prošlogodišnih medijskih objava i negodovanja brojnih sugrađana.

Prilaz ovom objektu je najneuređeniji u gradu i predstavlja opasnost po najredovnje platiše u Crnoj Gori a to su Pljevljaci.

-Stepenište je u katastrofalnom stanju, kao iz ratnog perioda i predstavlja opasnost pogotovo za starije potrošače. Jedan dio stepeništa je pokriven daskama kao iz 18. vijeka, a zelene površine su neuređenje i zapuštene. Ovakvo stanje predstavlja nepoštovanje kompanije prema najredovnijim platisama u Crnoj Gori, kažu naši sugrađani, navodeći da su o ovom problemu i ranije obavještavali nadležne u EPCG Nikšić, ali do sada nije ništa preduzeto.

Daju primjedbu i da je službeno auto nepropisno parkirano na trotoaru, u neposrednoj blizini raskrsnice, što predstavlja problem za pješake.

U prostorijama upravne zgrade EPCG u Nikšiću, 19. juna, izvučeno 150 pretplatnih brojeva domaćinstava, članova Zlatnog tima, koja će dobiti umanjenje od 50 eura na junskom računu za utrošenu električnu energiju, od kojih je sedmoro iz Pljevalja. Dobitnici petog, poslednjeg kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, su skoro iz svih crnogorskih opština. U bazi za izvlačenje našlo se 146.350 domaćinstava, od koji 12.812 koristi servis elektronski račun. 110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 146.350, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.812.

Sigurno je da bi za pločice na desetak stepenika bilo potrebno mnogo manje novca od nagrada. Sugrađani očekuju odgovor od EPCG zašto nije obezbijedila sigurno stepenište ako je već čitavu godina radila na uređenju upravne zgrade Rudnika uglja.

EPCG stepenicestepenice EPCGulaz u objekat EPCG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

JOKOVIĆ PORUČIO

„Neće faliti životnih namirnica tokom zime“ Vlada garantuje da neće faliti ni jedne životne namirnice …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.