nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Aleksandra Prijović otvara novogodišnji program u Budvi

Aleksandra Prijović otvara novogodišnji program u Budvi

Zvijezda najluđe noći trebalo bi da bude pop zvijezda Toni Cetinski, dok će prije njega 31. decembra na centralnoj bini na trgu ispred Staroga grada nastupiti Van Gog, Đorđe David i Ivana Peters

Sa prošlogodišnjeg dočeka Nove godine u Budvi, Foto: TO Budva

Trenutno najpopularnija folk pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije, Aleksandra Prijović postigla je dogovor sa Turističkom organizacijim Budve, te prihvatila da koncertom ispred starogradskih bedema 30. decembra otvori trodnevni novogodišnji program u metropoli turizma.

To je „Vijestima“ potvrđeno u TO Budva.

„Vijesti“ su objavile da je trodnevni program još prije desetak dana bio koncipiran jedino je bilo ostalo da se završe pregovori sa Prijović.

Zvijezda najluđe noći trebalo bi da bude pop zvijezda Toni Cetinski, dok će prije njega 31. decembra na centralnoj bini na trgu ispred Staroga grada nastupiti Van Gog, Đorđe David i Ivana Peters.

Prvu noć u 2024. godini otvoriće folk pjevač Nikola Rokvić, a nakon njega nastupiće Marija Šerifović, dok je zvijezda večeri Željko Joksimović.

Program počinje 30. decembra kada će prije Prijović nastupiti Gradska muzika Budve, bend Akademija i Dejan Petrović Big bend…

Izvor-vijesti

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ELEKTROPRIVREDA DOBILA NOVI ROK DA RIJEŠI PROBLEM PRAŠINE

Mještani pljevaljskog naselja Komini i danas su se okupili na protestnom skupu kako bi upozorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.