petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Alternativa CG: U Pljevljima počela saslušanja u vezi prijave za lažne diplome u Opštoj bolnici

Alternativa CG: U Pljevljima počela saslušanja u vezi prijave za lažne diplome u Opštoj bolnici

Prema saznanjima članova Alternativa Crna Gora Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima počelo je sa saslušanjima lica koja se dovode u vezu sa osnovanim sumnama da su u posjedu lažnih diploma odnosno da su zaposlenje u Opštoj bolnici u tom gradu dobili na osnovu njih.

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

“KRENULA SASLUŠANJA

Na osnovu pouzdanih informacija saznajemo da je Tužilaštvo u Pljevljima pozvalo više lica da daju izjave zbog osnovane sumnje da su do posla u Opštoj bolnici Pljevlja došli na osnovu LAŽNE DIPLOME.

Ovih dana očekujemo da u policiju bude pozvano još lica.

Podsjećamo da je do istrage došlo na osnovu prijave Alternativa Crna Gora koja je Tužilaštvu dostavila podatke za više od 50 osoba.

Najbezbolniji način da se spase životi crnogorskih građana je da sve osobe koje su do posla u zdravstvu došle na osnovu LAŽNE DIPLOME budu privedene, osuđene i da izgube posao.

Na taj način dajemo priliku da na njihova mesta dođu lica obučena za pružanje medicinske pomoći. Vjerovatno nikad nećemo saznati koliko su građani Pljevalja izgubili život zbog nestručne medicinske pomoći.

Slično je iu drugim opštinama, gdje Alternativa vrši istrage. Neki od tih ljudi bi i danas možda bili živi. Sjutra će ta osoba kojoj treba medicinska pomoć biti Vi lično ili neko Vama blizak!

Razmislite o tome…”.

Izvor-portal press

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.