ponedeljak , maj 10 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Ambasadorka SAD Džudi Rajzing Rajnke u posjeti Pljevljima

Ambasadorka SAD Džudi Rajzing Rajnke u posjeti Pljevljima

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke boravila je danas u zvaničnoj posjeti opštini Pljevlja, koja je upriličena povodom proslave desetogodišnjice otvaranja i rada Američkog ugla.

Tokom prve zvanične posjete opštini Pljevlja, ambasadorka se srela sa predsjednikom opštine Mirkom Đačićem i njegovim timom sa kojima je razgovarala o mogućnostima daljeg razvoja opštine.

– Ambasadorka je zahvalila gradonačelniku Đačiću i opštini Pljevlja na kontinurianoj podršci Američkom uglu u Pljevljima, koji ovog mjeseca obilježava desetogodišnjicu postojanja. Predsjednik opštine Mirko Đačić je upoznao ambasadorku Rajzing Rajnke sa društvenim i ekonomskim ambijentom, kao i potencijalima i resursima koji su od posebnog značaja za razvoj opštine i grada. Takođe, istakao je dosadašnju dobru saradnju opštine Pljevlja i Ambasade SAD-a u Crnoj Gori, koja će se, prema njegovim riječima, i u narednom periodu dodatno unapređivati i učvršćivati na dobrobit svih građana Pljevalja – saopštili su iz kabineta.

posjeta ambasadorka

Sastanku su prisustvovali i saradnici ambasadorke SAD-a Džef Adler i Milena Janketić, kao i sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović.

 

 

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

NATASA-BAJCETA-ODT PLJEVLJA

Bajčeta:Zadrzavanje zbog napada na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti i ugrozavanja sigurnosti

Zbog krivicnog djela napad na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti izvrseno, dana 7.05.2021. godine, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *