nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Ambasadorka SAD u dvodnevnoj posjeti Pljevljima

Ambasadorka SAD u dvodnevnoj posjeti Pljevljima

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Nj.E. Judy Rising Rainke, u pratnji zamjenika šefa političke i ekonomske sekcije Waltera Andonova posjetila je Opštinu Pljevlja i susrela se sa Predsjednikom opštine Igorom Golubovićem i predsjednikom Skupštine Dragišom Sokićem.

Tokom sastanka je razgovarano o izazovima sa kojima se suočava Opština Pljevlja u svom radu, sa akcentom na strateške pravce razvoja, investicionim projektima i budućim planovima pljevaljske Opštine, kao i o drugim važnim društvenim temama, o čemu je je predsjednik Golubović iscrpno informisao gospođu Rajnke i gospodina Andonova.

Takođe, predsjednik Skupštine Dragiša Sokić je upoznao prisutne sa načinom i ambijentom u kojem funkcioniše lokalni parlament i o najvažnijim odlukama koje su donijete u prethodnom periodu, a koje imaju za cilj podizanje kvaliteta života svakog građanina Pljevalja.

U pratnji predsjednika Opštine, Ambasadorka sa saradnicima je obišla i novootvorenu stalnu arheološku postavku “Putevima homo-sapiensa”, nakon čega je nastavila posjetu Termoelektrani Pljevlja.

 izvor pljevlja.me

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kovacevic ori 1

Kovačević sa ambasadorima EU: Saradnjom do čistog vazduha i čiste vode u Pljevljima, prethodna Vlada ostavila tenzije

Ambasadori država članica Evropske unije i šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *