nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Antena M dezinformacijama stvara atmosferu međunacionalnog konflikta?

Antena M dezinformacijama stvara atmosferu međunacionalnog konflikta?

Očito da molebani i litije, sa kojih se zabludjeloj braći kontinuirano šalju poruke ljubavi i riječi Hristove – udaraju na same temelje bogoboračkog, odnarođenog crnogorskog režima. Stoga i Antena M, po receptu poznatih „kuvara“ koje su bezbroj puta narodu podobro „zapržili čorbu“, smišljeno širi dezinformacije.

Slijedeći „svijetle“ DPS-ovske tradicije, pokušavajući da proizvedu nove i akcentuju postojeće podjele u crnogorskom društvu, Antena M je danas i definitivno dotakla dno. 

U članku Trebaće vam nešto jače od molebana, objavljenom danas, pomenuti „nezavisni“ i „patriotski“ medij prostor je poklonio lažnim Fejsbuk profilima i skarednim stranicama koje pozivaju Crnogorce na „samoorganizovanje, izlazak na ulice i pokazivanje da Crnu Goru ima ko da brani od onih koji, pod firmom „zaštite svetinja“ i zahtjeva za ukidanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, zapravo, hoće reprizu 1918″.

Izvor: FB

 

Očito da molebani i litije, sa kojih se zabludjeloj braći kontinuirano šalju poruke ljubavi i riječi Hristove – udaraju na same temelje bogoboračkog, odnarođenog crnogorskog režima. Stoga i Antena M, po receptu poznatih „kuvara“ koje su bezbroj puta narodu podobro „zapržili čorbu“, smišljeno širi dezinformacije u cilju stvaranja atmosfere međunacionalnog konflikta, koga u stvarnosti NEMA!!!

Izvor: FB

Po prvi put poslije ko zna koliko godina Srbi i Crnogorci imaju isti cilj, i izgovarajući „Oče naš“ zajednički udaraju šamare režimu, istinske ćuške od kojih „bride“ obrazi od četvrtka do nedjelje, i tako u krug. 

Zato i ne čudi poplava lažnih profila poput Balše Petrovića, ili stranica poput Stop Posrbljavanju Crne Gore.

Sve ovo sa jasnim ciljem – širenje panike i izazivanje međunacionalne mržnje. Ukratko – svega što je suštinski u suprotnosti sa ciljevima i željama vjernika koji prisustvuju litijama.

Izvor: FB

Vaskrsla je Crna Gora, a Montenegro se polagano gasi. Zajedno sa režimom i produženim rukama režimskih politika, tako vještih da naplate mržnju i razdor koju siju.

 

izvor: in4s.net

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kovacevic ori 1

Kovačević sa ambasadorima EU: Saradnjom do čistog vazduha i čiste vode u Pljevljima, prethodna Vlada ostavila tenzije

Ambasadori država članica Evropske unije i šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *