utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Sport / AP Sport Pljevlja 5. marta organizuje trku „Kup Žabljaka 2023

AP Sport Pljevlja 5. marta organizuje trku „Kup Žabljaka 2023

AP Sport Pljevlja 5. marta organizuje trku „Kup Žabljaka 2023

Na Žabljaku 5. marta sve ljubitelje automobilizma očekuje spektakl, revijalna zimska auto trka „Kup Žabljaka 2023“. Organizator trke je Auto moto sportski klub „AP SPORT Pljevlja“, uz pomoć Auto i karting saveza Crne Gore i Međunarodne automobilske federacije. Pokrovitelj trke je Opština Žabljak uz brojne sponzore: Rudnik uglja, EPCG; TIM Comapany, prenoćište Faraon, Slavija komerc, Turistička organizacija Pljevlja i brojni drugi.

Iz AP Sporta su nam rekli da su se, uz nesebičnu pomoć opštine Žabljak, podstaknuti odličnom organizacijom trke prije dvije sedmice u Pljevljima, odlučili da na Žabljaku organizuju trku. Ovo će biti svojevrsna turistička promocija grada koji sve više privlači turista i koji može da ponudi mnogo toga. Dobri ljudi podno Durmitora imaće priliku da se uvjere da će uz novi sadržaj obogatiti turističku ponudu.

Inače u AP sportu ozbiljno se spremaju za narednu takmičarsku sezonu. Uz postojećih šest tu su još nova četiri automobila, a jedan od ciljeva biće napad na ekipnu titulu prvaka Crne Gore, jer uz ozbiljna ulaganja dolaze i titule.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Snijeg odložio meč Rudara

Utakmice 17. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, u Bijelom Polju i Beranama, neće biti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.