utorak , 9 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Politika / Bojović: Brković da prestane sa ucjenjivanjem radnika

Bojović: Brković da prestane sa ucjenjivanjem radnika

Upozoravamo Dragana Brkovića, vlasnika Vektre, i njegove poltrone, da prestanu da vrše pritisak na radnike u Vektri Jakić u Pljevljima i ucjenjuju ih raskidom ugovora o radu ukoliko ne potpišu kandidaturu za Mila Đukanovića. Umjesto toga, Dragan Brković, koji je predstavljen kao navodno veliki investitor, biznismen i spasilac Pljevalja, treba da tim radnicima konačno isplati njihove pošteno zarađene plate, pošto je poznato da već sedam zarada duguje sadašnjim radnicima, a da je ostao dužan i onim prethodnim. Milutin Simović, koji je prilikom obilaska propale fabrike Vektra Jakić valjda trebalo da bude impresioniran brojem skupljenih potpisa za njegovog partijskog šefa i veleizdajnika Mila Đukanovića, treba da zna da je ubjedljiva većina tih potpisa data nevoljno i pod pritiskom, kao i da je to još jedno u nizu krivičnih djela za koje će morati da odgovaraju kada nastupi pravna država i sloboda. Jadno je i tužno vidjeti takozvanog gospodara Crne Gore kako se za njega potpisi podrške skupljaju uz prisilu osiromašenih radnika.
Istovremeno, želimo da ohrabrimo ne samo radnike Vektre Jakić u Pljevljima, već i sve one koji su širom Crne Gore izloženi torturi i zahtjevima poslodavaca da potpišu kandidaturu za Mila Đukanovića da na izborima snažno podrže zajedničkog predsjedničkog kandidata opozicije Mladena Bojanića kako bi se konačno Crna Gora i njeni građani oslobodili atmosfere straha, ucjena, pritisaka, diskriminacije, progona i kako bi konačno otpočeli proces demontaže projekta privatne države, čiji je simbol i nosilac upravo Milo Đukanović.
Saopštenje za javnost Vladislava Bojovića, funkcionera Demokratskog fronta i predsjednika OO Demokratske narodne partije Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Danilović Crnogorce ispred manastira nazvao polusvijetom

Polusvijet koji drži barjake kao članske karte drži čas Crnoj Gori kako valja i kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.