nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Politika / Bojović: Hitno saslušanje direktora ANB, GST, VDT zbog zloupotreba u bezbejdnosnom  sektoru

Bojović: Hitno saslušanje direktora ANB, GST, VDT zbog zloupotreba u bezbejdnosnom  sektoru

Nakon današnje press konferencije predsjednika DNP- a Milana Kneževića na kojoj je iznio nove dokaze o zloupotrebama ANB- a u borbi protiv političkih neistomišljenika, kao član Odbora za bezbjednost i odbranu, zatražiću hitno saslušanje direktora ANB- a, GST-a, VDT-a, saopštio je Vladislav Bojović, poslanik DNP-a.

Bojović je kazao da priznanje glavne i odgovorne urednice M-portala Danice Nikolić da je ovaj portal objavljivao tekstove protiv Milana Kneževića koje su pisali službenici ANB-a, nije samo skandal, već krivično djelo iz nadležnosti SDT-a.

“Ako je tačno sve ono što su pisali službenici ANB-a o Milanu Kneževiću, a zbog čega  tuži M-portal, onda on treba da bude procesuiran po hitnom postupku od strane SDT-a. Ali pošto sam uvjeren da se radi o zlouopotrebama i opasnim lažima navodno predstavljenim kao tajni podatak, onda koliko danas treba da budu lišeni slobode službenici ANB-a”, navodi Bojović ističići da ne postoje dvije istine, niti mogu biti u pravu i Milan Knežević i spoljnji dopisnici M-portala iz ANB-a. Bojović očekuje hitnu reakciju SDT-a, ali i predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Miša Lakovića,  povodom još jednog kriminalnog incidenta i zloupotreba u bezbjednosnom sektoru.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Čestitka za Ramazanski Bajram

Dragi gradjani, pripadnici islamske vjere, Upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama.Praznik koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.