subota , 20 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Bošković odgovorio demokratama: Pogođeni mojom posjetom pišete neistine

Bošković odgovorio demokratama: Pogođeni mojom posjetom pišete neistine

Poštovana gospodo iz pljevaljskog odbora “demokrata”,

Vidim da vas je moja posjeta Pljevljima pogodila, čim ste se probudili iz debelog zimskog sna i sasuli pregršt neistina u saopštenju koje ste prethodnog dana plasirali medijima.

 

Da iole kvalitetno radite svoj posao, znali bi ste nekoliko činjenica.

 

  1. Jedini sam član UO koji je glasao protiv poravnanja koje pominjete od 37 miliona eura. To se vrlo lako može provjeriti u arhivi Rudnika uglja, iz zapisnika sa te sjednice. To će vam, siguran sam, uprava Rudnika uglja sa zadovoljstvom dostaviti.

 

  1. Nijedan polovni damper za mog mandata nije kupljen za potrebe Rudnika uglja, a pogotovu nije predstavljen kao novi. Ako nije tačno ovo što kažem, spreman sam da nikada više ne budem na javnoj sceni u Crnoj Gori. Ukoliko jeste tačno, ja od vas ne tražim da se nikad više ne bavite političkim radom, jer ste takvi – kakvi ste, naša idealna politička konkurencija. Bilo bi krajnje moralno i jedino ispravno da se izvinite, na isti način kako ste i kreirali ovu neistinu. Kako, međutim, obraza nemate, na kraju ni to ne očekujem od vas.

 

  1. Jedina istina koju ste saopštili je da smo sponzorisali ženski rukomet u Crnoj Gori, na šta sam veoma ponosan, kao i velika većina Crne Gore.

 

  1. I na kraju, o tome šta misle Pljevljaci o meni i mojim prijateljima Goluboviću i Milinkoviću, najbolji odgovor su vam dali upravo naši Pljevljaci na prošlogodisnjim izborima. Siguran sam da će tako biti i na svakim narednim.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.