nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Božović: Lokalna uprava ima selektivan odnos prema građanima

Božović: Lokalna uprava ima selektivan odnos prema građanima

Na zahtjev privatnog investitora, koji je kupio zemljište u Radosavcu za potrebe parkiranja svoje mehanizacije, danas su radnici Zelenila posjekli četiri stabala topola, koje se nalaze uz asflatni puta prema Kominima. Radovi se izvode po nalogu Sekretarijata za komunalne djelatnosti.  Na sječu stabala negativno je reagovao Vasilije Božović,  predsjednik MZ Radosavac i Židovići, ističući da lokalna uprava ima selektivan odnos prema građanima i da ne poštuje plansku dokumentaciju.

Božović kaže da je prije četiri godine tražio da se podjelu nekolika stabla topole zbog velike količine vilšća koje je završavao u olucima okolnih kuća.

“ Od Olgice Otašević, iz Zelenila, sam dobio odgovor da se stabla neće ukloniti iz ekoloških razloga. Zasađena su pored putnog pojasa zbog močvarnog terena, gdje je ove godine opština planirala da postavi cijevi za odvod vode iz kanala, koji je investitor zatrpao laporcem. Ovo je očit primjer kako lokalnoj upravi u Pljevljima svi građani nisu jednako važni, kazao je Božović.

Sjećam stabala topole u Radosavcu
Sjećam stabala topole u Radosavcu

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Obilježen Međunarodni dan starih – Opština Pljevlja više od deset godina uspješno radi na inkluziji

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević primio je uoči Međunarodnog dana starijih osoba gerontodomaćice koje u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.