petak , jun 18 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Carević mjesečnu zaradu poklonio porodici Gačević iz Pljevalja

Carević mjesečnu zaradu poklonio porodici Gačević iz Pljevalja

Porodica Gačević iz sela Mataruge u Pljevljima se našla u veoma teškoj situaciji kada je preminuo četrdesetogodišnji Dejan Gačević, koji je za sobom ostavio troje maloljetne djece i suprugu Vesnu. Jelena, Jovana i Ivan i njihova majka Vesna su pred velikim životnim izazovom, da u ovim teškim vremenima prevaziđu odlazak oca i supruga.

Materijalna situacija, koja je i do sada bila teška, sada je neuporedivo teža. Jedini prihodi koje porodica Gačević ostvaruje dolaze bavljenjem poljoprivredom i obaveza je da se pomogne ugroženima u skladu sa mogućnostima.

Kako bi pomogao u poboljšanju uslova za razvitak poljoprivrednog domaćinstva porodice Gačević, predsjednik Opštine Budva odlučio je da mjesečnu zaradu dodijeli gospođi Vesni Gačevič i na taj način bar malo olakša trenutnu situaciju.

U nadi da će donirana sredstva pomoći u podizanju i školovanju Jelene, Jovane i Ivana, predsjednik Opštine Budva im je poželio dobro zdravlje i pozvao je one koji su u mogućnosti da pomognu porodici Gačević i na taj način još jednom dokažemo da prepoznajemo momenat kada treba izaći u susret onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Izvor: borba

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

milan beljkas

Doktorand farmacije Milan Beljkaš: Ljubav prema nauci i ljudima

Samokritičan je, mlad i željan znanja, a smatra da je dobra organizacija ključ uspjeha. Njegovi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *