sreda , 12 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / CB Pljevlja proslavio Dan unutrašnjih poslova

CB Pljevlja proslavio Dan unutrašnjih poslova

naslovna

Svečanom akademijom i koktelom, Centar bezbjednosti Pljevlja, proslavio je danas u Domu kulture Dan unutrašnjih poslova, koji se obilježava pod sloganom “U službi građana”.

Pozdravljajući prisutne i čestitajući kolegama praznik, Dragan Slavulj, načelnik CB-a, kazao je da je veoma dobro stanje bezbjednosti rezultat odgovornog i posvećenog rada svih pripadnika CB-a Pljevlja, kao i saradnje sa drugim državnim organima i institucijama iz oblasti bezbjednosti, organima lokalne uprave, građanima, sredstvima javnog informisanja i nevladinim organizacijama.

slavulj

– Cilj nam je transparentan rad, demistifikacija rada policije i objektivno izvještavanje o našem radu. Smatramo da će ovakav način obilježavanja 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, biti pozitivan pomak u stilu komunikacije između policije i građana, odnosno lokalne uprave u Pljevljima i Žabljaku – kazao je Slavulj, poručujući građanima da su im vrata CB-a Pljevlja uvijek otvorena.

Praznik svim zaposlenima čestitali su i Nikola Janjušević, pomoćnik direktora Uprave policije,  Igor Golubović, predsjednik opštine, kao i Veselin Vukićević, predsjednik opštine Žabljak.

Za veliki dopinos uspješnom radu CB-a Pljevlja, uručene su zahvalnice predstavnicima Opštine Pljevlja, Opštine Žabljak, Rudnika uglja i Televizije Pljevlja.

nagrađeni

Tradicinolano, CB Pljevlja dodijelio je nagrade i pohvale najistaknutijim službenicima: Tariku Ajanoviću, Miroslavu Vojinoviću, Enesu Bojadžiću, Sanelu Deliću, Ratimiru Stijepoviću, Milomiru Kotlaji, Draženu Daciću i Miljanu Anđušiću, kao i Stanici kriminalističke policije CB-a Pljevlja.

Godišnjom nagradom koju uručuje ministar unutrašnjih poslova i direktor Uprave policije nagrađen je Tarik Ajanović.

nagradjeni policajci

 

 

 

 

 

Program su upotpunila djeca službenika CB-a, Maid Bojadžić, Dunja Dragasevic i Anastasija Vojnović u pratnji Gradskog tamburaškog orkestra. Nakon svečane akademije organizovan je koktel za brojne zvanice.

koktel 2

IMG-35a691b21536edda5b421ac7d12b5a3c-V

koktel3

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.