Nagrade dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore za mala, srednja i velika preduzeća, i to u kategorijama  Briga za zaposlene, Briga za životnu sredinu i Briga za zajednicu.

CEDIS je nagrađen za društveno odgovorno poslovanje u oblasti  Briga za zajednicu u kategoriji velikih preduzeća. Šefici Službe za korporativne komunikacije CEDIS-a, Mariji Jovović, nagradu je uručila Suzana Radulović, generalna sekretarka UPCG .

Jovović se u ime CEDIS-a zahvalila Uniji poslodavaca što već šest godina podstiče poslovnu zajednicu na odgovorniji i kreativniji pristup društveno odgovornom poslovanju.

-Ovo je u tri godine samostalnog poslovanja treća nagrada koja nam se dodjeljuje za društveno odgovorno poslovanje, što je potvrda da radimo prave stvari. Nagrada za nas nije obaveza više, nego  motiv više da u narednom periodu nastavimo da pokrećemo i podržavamo realizaciju kvalitetnih projekte iz oblasti obazovanja, zdravstva, sporta, kulture, zaštite životne sredine itd. Podrškom pojedincima, institucijama, klubovima, savezima, udruženjima, NVO želilmo da damo još veći doprinos unapređenju crnogorskog društva – istakla je Jovović.

Podsjećamo  da je 2017. godine CEDIS-u uručena nagrada u kategoriji velikih preduzeća u oblasti “Briga za zajednicu”, a 2018. godine nagrada u kategoriji “Briga za zaposlene”.