sreda , 24 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Čedomirka Vujanović imenovana za novu vršiteljku dužnosti direktorice u OŠ „Mihailo Žugić“ iz Odžaka

Čedomirka Vujanović imenovana za novu vršiteljku dužnosti direktorice u OŠ „Mihailo Žugić“ iz Odžaka

Školski odbor nedavno je donio odluku o imenovanju Čedomirka Vujanović za novu vršiteljku dužnosti direktorice u OŠ „Mihailo Žugić“ iz Odžaka, umjesto dosadašnje direktorice Bojane Bujišić.

Prema novom zakonu, Školski odbor je ovlašćen da donese odluku o imenovanju direktora, a izbor je pao na gospođu Čedomirku Vujanović, koja već dugi niz godina obavlja ulogu nastavnice razredne nastave u ovoj školi. Njeno iskustvo, predanost obrazovanju i ljubav prema radu s djecom čine je idealnim izborom za ovu odgovornu ulogu.

Gospođa Vujanović, uz podršku školskog osoblja i roditelja, imaće važnu ulogu u daljem razvoju škole. Njeni planovi i vizija usmereni su na unapređenje obrazovnog sistema, podsticanje kreativnosti i osiguranje bezbednog okruženja za sve učenike.

Osnovna škola „Mihajlo Žugić“ ima bogatu tradiciju i izvrsne rezultate, a vjerujemo da će gospođa Vujanović svojim radom i zalaganjem nastaviti graditi na tom temelju, unapređujući kvalitet obrazovanja i razvoj svakog učenika.

Izvor-pvportal

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Haris Đurđević novi načelnik Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“

Kolegijum Uprave policije je, sagledavajući potrebe službe, danas donio odluku o kadrovskim promjenama, saopšteno je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.