sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Čestitka predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića povodom početka mjeseca Ramazana

Čestitka predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića povodom početka mjeseca Ramazana

izvor: pljevlja.me

U ime Opštine Pljevlja i u svoje lično ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg svetog mjeseca Ramazana, sa željom da plemenita simbolika uzvišenog praznika bude podsticaj poštovanju temeljnih ljudskih vrijednosti, dobročinstva i jačanja međusobnog poštovanja, kao i razumijevanja multinacionalnog sklada i tolerancije među svim građanima koji vijekovima žive jedni sa drugima na ovim prostorima.

Želim da Vam tridesetodnevni post protekne u dobrom zdravlju, miru i raspoloženju, vrijednovanju duhovnog osnaženja, praštanja i saosjećanja kao ključnih poruka Ramazana – mjeseca božije milosti i oprosta.

Uz najiskrenije želje, koristim priliku da pozovem sve vjernike islamske vjeroispovijesti da usled teškog vremena pandemije koronavirusa, kako u našoj Državi, tako i u cijelom svijetu istraju u pridržavanju mjera koje nalažu nadležne institucije, prije svega onih koje se odnose na poštovanje fizičke distance i na naj način zaštite i sebe i svoje najmilije.

Cijeneći prije svega toleranciju i multietnički i multikonfesionalni sklad koji naša Pljevlja i Crna Gora vijekovima njeguju, neka vam je Ramazan Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,
Predsjednik Opštine Pljevlja

Igor Golubović

Igor Golubović

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.