subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Četvrti dan kampanje Demokrata

Četvrti dan kampanje Demokrata

Mladi Demokratske Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Bečićem, generalnim sekretarom Bogdanovićem i rukovodstvom pljevaljskih Demokrata četvrtog dana kampanje nastavili su kampanju na području Donjeg i Gornjeg Moćevca, Ševara, Kupusišta, Guka, Židovića i obišli su domaćinstva u Šumanama, Zenici, Zabrđu, Baščinovićima, Borovici, Vilićima, Zekavicama, Lijeski i Gagovića imanju.

 

Ukupno je obiđeno 2.051 domaćinstvo, a procenat podrške nakon velikog broja obiđenih domaćinstava i četvrtog dana kampanje u Pljevljima iznosi 31, 07%.

 

Nema sumnje da će velika podrška građana Pljevalja ideji „pobjeda, a ne podjela“ i Programu Demokratske Crne Gore dovesti do rušenja organizovane kriminalne grupe i u Pljevljima.

 

Gospodin Leovac, jedan od žitelja Pljevalja je, u neposrednom razgovoru sa predsjednikom Bečićem, izrazio zabrinutost zbog sve većeg pada nataliteta u ovoj najsjevernijoj crnogorskoj opštini. Veliko zagađenje i ogromna nezaposlenost dovode do raseljavanja stanovništva Pljevalja, pa, kako je saopštio,  sela u okolini grada već polako puste.

 

Da cijela stvar bude još gora, nikako da se riješe konstantni problemi sa lošom saobraćajnom infrastrukturom, vodosnabdijevanjem i snabdijevanjem električnom energijom.

 

Uprkos velikim prirodnim bogatstvima i privrednim potencijalima, aktuelna lokalna vlast je i nesposobna i nezainteresovana da svojim građanima obezbijedi bolji život. Zato su Demokrate tu, da saslušaju problem svakog građanina u pljevaljskoj opštini, da ponude konkretna rješena za iste, i da ogromnim radom i trudom, posvećenošću, zdravim idejama, uz pomoć sposobnih i stručnih pojedinaca stvore uslove za socio-ekonomski razvoj i bolji životni standard građana Pljevalja.

Saopštenje za javnost Demokrata

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DPS: Sveštenstvo SPC da ne narušava sekularnost Crne Gore miješanjem u poslove koji nijesu u njegovoj nadležnosti

Nakon što je episkop mileševski SPC Atanasije pozvao odbornike u Pljevljima da sjutra glasaju za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.