nedelja , 26 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / Danijel Živković novi poslanik DPS-a

Danijel Živković novi poslanik DPS-a

Predsjednik Opštinskog odbora Savjeta mladih DPS-a  u Pljevljima Danijel Živković je novi poslanik  Demokratske Partije Socijalista -a u Skupštini Crne Gore. Živković će u poslaničkim klupama zamijeniti Pavla Goranovića, koji je nedavno podnio ostavku na tu funkciju.
Danijel Živković je predsjednik Opštinskog Odbora  Savjeta mladih DPS u Pljevljima i odbornik u lokalnom Parlamentu. Zaposlen je u Opštini Pljevlja na poslovima  diplomiranog  pravnika.

Imenovanjem Danijela Živkovića, Pljevlja su dobila i drugog poslanika iz reda Demokratske partije socijalista, imajuću u vidu da ostale stranke sa političke scene Pljevalja nemaju ni jednog predstavnika u državnom parlamentu. To upravo govori o snazi naše Partije i ogromnom kadrovskom potencijalu sa kojim raspolažemo, a posebno o konstantnoj brizi za svakog mladog čovjeka.
Opštinski odbor DPS-a Pljevlja čestita Živkoviću novu funkciju poslanika, koju će bez sumnje odgovorno obavljati, kao i svaku do sad, i čiji će rad u Parlamentu  biti  isključivo usmjeren ka interesu Pljevalja i svih naših građana.

Informativna služba OO DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Ako nad srpskim narodom nije učinjen genocid onda ni jedan narod ne zna šta je to”

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, u saopštenju je poručio da se dvije i po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.