ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Darovi i Deda Mraz

Darovi i Deda Mraz

U OŠ Salko Aljković, podijeljeni su novogodišnji poklon paketići đacima prvacima. U matičnoj školi za tri odjeljenja prvačića dijeljeni su paketići koji su dar OO Crvenog krsta i zaposlenih u školi, dok su u područnoj ustanovi Guke za dva odjeljenja dijeljeni paketići dar Rotari kluba Pljevlja.

Paketiće je dijelio Deda Mraz sa kojim se svako dijete posebno fotografisalo.

Prvačićima je, 27. decembra, na Gukama Novu godinu čestitao Faik Muhović, direktor škole i Radan Laušević, predsjednik Rotari kluba.

Rotari klub je podijelio više od 900 paketića, od toga 430 za korisnike materijalne pomoći, a preko 340 u: OŠ Kosanica, Mataruge, Kruševo, na Gukama, u Dnevnom centru i Zračku nade i djeci na Dječijem odjeljenju Opšte bolnice Pljevlja.

Andrijana Krstonijević OŠ Guke

Direktor Muhović je, takođe, uručio posebnu diplomu odličnoj učenici trećeg razreda područne ustanove Guke Andrijani Krstonijević. Andrijana je osvojila treće mjesto na Međunarodnom festivalu za djecu “Susreti pod starom malinom” održanom u Baru. Njen uspjeh je tim veći jer je na likovnom konkursu učestvovalo 450 radova osnovaca. Uz diplomu od škole Muhović je Andrijani uručio diplomu konkursa, prigodnu knjigu i novčanu nagradu za diobu trećeg mjesta. Andrijana je prošle godine osvojila nagradu za likovni rad i na konkursu Likovne akademije sa Cetinja. Andrijanina učiteljica, zaslužna za njene uspjehe, je Ivana Anđelić Beljkaš.

Paketići Guke i Deda Mraz

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

​Loša organizacija odgodila isporuku peleta Pljevljacima

​Za subvencionisani pelet prijavilo se 1.150 domaćinstava,a dobilo ga je 285, tvrde u lokalnoj upravi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.