nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / DELEGACIJA FORUMA ŽENA DCG PLJEVLJA NE SEMINARU WESTERN BALKANS DEMOCRACY

DELEGACIJA FORUMA ŽENA DCG PLJEVLJA NE SEMINARU WESTERN BALKANS DEMOCRACY

Saopštenje Demokrata Pljevlja
forum zena demokrateforum zena demokrate 2forum zena demokrate 3Liderska komunikacija u javnosti i medijima bile su glavne teme prvog modula obuka koje je Vestminsterska fondacija za demokratiju organizovala za žensko krilo Demokrata Crne Gore.
Ova aktivnost je proistekla iz konsultacija održanih nakon prvog ciklusa obuka, organizovanih kako bi se podržao strateški razvoj planova političkih partija u susret predstojećim lokalnim izborima, ali i daljem radu ženskuh organizacija unutar partija.
Obuku je vodio ekspert za komunikacije Radoje Cerović, koji je učesnice postupno proveo kroz osnove uspješne komunikacije. Kroz interaktivne sesije, učesnice su naučile kako da grade rezilijentnost i osvare uspješan javni nastup. Prateći ove korake, učesnice će uspjeti da se izbore sa izazovnim situacijama i uspješno prezentuju njihov i rad njihovih političkih partija.
Ciklus intenzivnih obuka za ženske forume političkih partija dio je inicijative Vestminsterse fondacije za demokratiju “Zašto ne učestovati?” i biće nastavljena sljedeće sedmice kroz dva trening programa za dvije političke partije

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Dobro je da se odnosi raščiste, možda opstrukcije prestanu“

Odavno je primjetna namjera Jakova Milatovića da opstruira rad 44. Vlade Crne Gore i PES-a, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.