nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Politika / DEMOKRATE DPS-u: NISTE VI DEMAGOZI, VI STE KLEPTOMANI

DEMOKRATE DPS-u: NISTE VI DEMAGOZI, VI STE KLEPTOMANI

Nije se dugo čekalo da slika sa Konvencije Demokrata u Pljevljima, koja svjedoči o apsolutnoj dominaciji u ovom gradu, izazove bijes šefova organizovane kriminalne grupe. Tako, olako se da zaključiti – toliko smo vas rasturili u najsjevernijoj opštini da niste bili u stanju da nađete funkcionera iz Pljevalja da reaguje na izjavu predsjednika Bečića. Ali ste zato sinoć u toku trajanja konvencije imali kadra da špijunira vrteći se oko automobila naših članova i fotografiše registarske tablice. To je vaš stil djelovanja, koji danas izaziva napade smijeha, ali i sažaljenja prema vašim direktorima koji, umjesto da vrše dužnost, broje automobile i ljude koji posjećuju naše skupove. Upravo vam smetaju te brojke koje su vam prenijeli, jer vidite gdje ste vi, a gdje smo mi.

Naravno, vi niste demagozi, vi ste kleptomani. Nekoliko uporednih podataka će vam samo reći i zašto,a i važno je da građani Crne Gore znaju. Prvo, za 27 godina vašim poslanicima iz budžeta za plate isplaćen je 31 milion eura, za plate javnih funkcionera koje ste postavljali 82 miliona eura, za vašu partiju iz državnog 54 miliona, a iz lokalnih budžeta 34 miliona eura. Ukupno 201 milion eura! Za sve te godine broj domaćinstava koje ste obišli je 0, broj kilometara koje ste prešli sopstvenim vozilima je 0. Ista je cifra kada su u pitanju i dnevnice kojih ste se odrekli, ali i broj škola koje ste obnovili iz svog džepa – sve je to 0. Broj litara goriva kojeg ste se odrekli je takođe 0, kao i broj fabrika koje ste otvorili. E, ali je, sa druge strane, broj fabrika koje ste ugasili čak 200! Broj radnika koje ste ostavili na ulici je preko100 000. Broj mladih koji su napustili zemlju je takođe 100 000.demokrate 3

Ajmo još malo o bojkama koje život znače. Trenutna stopa nezaposlenosti je 22%. Koliko ste pažnje posvetili budućnosti mladih svjedoči podatak da ih je 50% nezaposleno, a da je u istom procentu onih koji žele da napuste Crnu Goru. Javni dug iznosi 3 milijarde, a poreski 800 miliona. Broj ubistava u Crnoj Gori je 600, a broj organizovanih kriminalnih grupa koje ste formirali je 43. Vi koji ste ukrali 4 milijarde od naroda Crne Gore govorite o demagogiji. E ovo su vaše brojke, koje ne možete sakriti od građana Crne Gore.

Prije 27 godina obala je bila crnogorska, a nakon 27 godina obala je postala tajkunska. Prije 27 godina šume su bile cnogorske, a nakon 27 godina šume su postale tajkunske. Prije 27 godina hoteli su bili crnogorski, a nakon 27 godina hoteli postaše tajkunski.

Vi ste primali platu da kradete, a mi primamo platu da otkrivamo vašu krađu i novac vraćamo u budžet! Najmanja vaša krađa u Budvi, vrijedi više nego naše plate za 100 godina! Zbog svega ovoga, vi ste sumorna prošlost, a Demokrate svijetla budućnost!

Mr Emir Bidžan član OO Pljevaljskih Demokrata

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Čestitka za Ramazanski Bajram

Dragi gradjani, pripadnici islamske vjere, Upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama.Praznik koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.