sreda , 30 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate formirale Mjesni odbor Ilino brdo

Demokrate formirale Mjesni odbor Ilino brdo

Pljevaljske Demokrate nastavljaju sa organizovanjem u svim djelovima teritorije opštine Pljevlja. Ovoga puta formiran je Mjesni odbor Ilino brdo. Članovi Demokrata sa ovog područja izabrali su mjesni odbor i rukovodstvo. Za predsjednika MO Ilino brdo izabran je Dragan Lučić, za potpredsjednika Dragan Bajić, a za sekretara Veselin Knežević.

Novoizabrani članovi mjesnog odbora izrazili su zadovoljstvo masovnom podrškom mještana ovog kraja Demokratskoj Crnoj Gori. Upravo su poslanici Demokrata jedan dio svojih poslaničkih plata uložili u renoviranje škole u ovom selu, kako bi đaci imali bolje uslove za pohađanje nastave. Tom prilikom je renovirana učionica i obezbijeđen potpuno novi školski inventar.

Na sastanku su utvrđeni planovi daljeg djelovanja novoformiranog odbora, naročito u susret proljećnim izborima. Konstatovano je da DPS nije ispunio obećanja koja decenijama daje ovom kraju i da se građana sjete samo pred izbore. Takođe, i velike investicije su očigledno najavljene samo u predizborne svrhe. Tako je bilo i sa drugim blokom Termoelektrane, toplifikacijom, toplanom i novim investitorima.

Zahvaljujući tridestogodišnjoj pohari od strane DPS-a, Pljevlja izgledaju kao spaljena zemlja. Ukinuli su nam pravo na čist vazduh, a očekuju da im povjerujemo da će upravo od sljedećih izbora Pljevljima biti bolje po svim pitanjima. Nisu naivni Pljevljaci pa da beskonačno vjeruju onima čija vrijednost ručnog sata može nadomjestiti nekoliko zarada zaposlenima u Televiziji Pljevlja.

Zbog svega toga, građani Pljevalja će itekako znati da kazne politiku koja je uništila i ponizila Pljevlja.demokrate

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rajko Kovačević, Nosilac liste DPS, BS, SD, SDP: U politici kao i u sportu, ne pobijedi uvijek najbolji

Poštovane Pljevljanke, poštovani Pljevljaci, U ime izborne liste Demokratske partije socijalista, Bošnjačke stranke, Socijaldemokrata i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.