četvrtak , 18 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / DEMOKRATE: MINISTRE, ZAŠTO SE KRIJETE OD GRAĐANA?

DEMOKRATE: MINISTRE, ZAŠTO SE KRIJETE OD GRAĐANA?

Više je nego očigledno da je saopštenje Demokrata o „učincima“ ministra Boškovića u našem gradu pogodilo direktno u metu. Čak ministar u odgovoru pored neuspješnih pravdanja nije uspio navesti ni jednu aktivnost koju je sproveo za dobrobit opštine Pljevlja i njenih građana. Možda bi ministar i naveo da takva aktivnost postoji, jer se njegovi mandati vlasti u Pljevljiima svode na isisavanje miliona koje je usmjeravao na druga mjesta, a što je javno i priznao.

Činjenica je da je ministar Bošković bio u organu upravljanja Rudnika uglja koji je otpisao EPCG više od 37 miliona. U unutrašnje kalkulacije i rezultate glasanja ne ulazimo, ali je činjenica i to da je ministar Bošković za odluku o otpisu prethodno uspostavio i obezbijedio komotnu većinu.

Nisu Demokrate krive gospodine ministre što se priča o polovnim/novim damperima vezuje u narodu za vas, jer ste očito vašim načinom upravljanja ostavljali sumnjive tragove. Takođe, činjenica da decenijama u Rudniku uglja Pljevlja nije sprovedena nezavisna istraga nadležnih organa, ne daje vam za pravo da vaša riječ bude mjerodavna. Jer svi građani dobro znaju, da je iz Rudnika uglja Pljevlja izašlo na desetine multimilionera. Ali, doći će vrijeme kada će nezavisne institucije ove države početi da rade svoj posao.

Nisu Demokrate krive gospodine ministre, što građani vaše ime vezuju za kupovinu luksuznih džipova od 150 000 eura u vremenu kada je kompanija kojom ste upravljali bila u dugovima od nekoliko desetina miliona eura.

Nisu Demokrate krive gospodine ministre što građani vaše ime vezuje i za izgradnju stambene zgrade sa neralnom cijenom metra kvadratnog u izgradnji od preko 750 eura. Građani se pitaju, hoće li toliko koštati i nova zgrada čiju izgradnju ste juče najavili?

Nisu Demokrate krive gospodine ministre što među građanima vlada gotovo nepodijeljena kritika vašeg odnosa prema sportskim klubovima u Pljeviljima, kojima ste uskratili milione eura i doveli ih pred gašenje, dok ste istovremeno milione usmjeravali prema drugim klubovima.

Takođe, niste morali odgovoriti Demokratama, ali je bio red da odgovorite građanima Pljevalja, koliko ste juče donijeli u Pljevlja od obećanih 100 miliona eura?

Svjesni ste vi gospodine ministre vaše popularnosti u Pljevljima, toliko, da ste službena vozila juče dovezli do pred vrata Opštine Pljevlja kako bi ste se sakrili od građana. O tome svjedoči fotografija koju dostavljamo na uvid javnosti.

Na kraju, veoma je vidljivo da nervoza u redovima DPS-a raste i da je atmosfera dovedena do usijanja. Raspad i osipanje interesno-profiterske družine se nastavlja.

   

  izvor: pvinformer.me

  About Pljevaljske Novine

  Pogledajte i

  Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

  Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.