ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / Demokrate pozivaju na uključivanje u građanski bunt

Demokrate pozivaju na uključivanje u građanski bunt

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja održao je u sali Doma vojske 8. redovnu sjednicu povodom aktuelne političke situacije u opštini i državi. Na sjednici su usvojene i odgovarajuće odluke u susret Drugom kongresu partije. Odboru su predstavljene i informacije  o aktivnostima Kluba odbornika između dvije sjednice.

Imajući u vidu aktuelne političke procese, Odbor je pozvao članstvo na masovno uključivanje u građanski bunt i uputio snažnu podršku najdjelotvornijim političkim akcijama sadržanim u Planu vaninstitucionanog djelovanja u cilju smjene Đukanovićevog režima. Rukovodstvo odbora izrazilo je zahvalnost članovima Demokrata koji u velikom broju svake subote daju podršku protestima.

Analizirajući stanje u opštini Pljevlja, zaključeno je da aktuelna lokalna vlast pokazuje slabosti i nesposobnost da odgovori na potrebe građana. I dalje ni jedna investicija nije realizovana, niti je otvoreno i jedno novo radno mjesto. Realizacija infrastrukturnih radova u opštini kasni, naročito poslovi na uređenju centra grada. Komunalna preduzeća, i onako opterećena partijskim zapošljavanjem i nesavjesnim upravljanjem, nalaze se u izuzetno teškoj situaciji. Zapuštena, raseljena i zagađena Pljevlja se nalaze u najtežoj poziciji u novijoj istoriji, a sve zahvaljujući DPS rušilačkoj politici.

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja poziva sve građanke i građane Pljevalja da aktivnim učešćem u sveopštem građanskom buntu doprinesu konačnoj pobjedi i smjeni vlasti, uz poruku: “Gotov je! Ne boj se”.

 

Opštinski odbor Demokrata Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Ako nad srpskim narodom nije učinjen genocid onda ni jedan narod ne zna šta je to”

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, u saopštenju je poručio da se dvije i po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.