subota , jul 24 2021
Početna / Vijesti / Politika / DF pozvao Krivokapića u Pljevlja, da lično čuje građane

DF pozvao Krivokapića u Pljevlja, da lično čuje građane

Pošto je Zdravko Krivokapić kao nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ počeo kampanju iz manastira Svete trojice u Pljevljima, tražimo od njega da posjeti naš grad i ovu bogomolju. Danas je Trojičindan i veliki praznik, ali i slava ovoga svetosavskog manastira.
Baš na današnji dan, Krivokapić je obavezan da dođe među, kako on voli reći, mili narod u Pljevljima, pošto njega ne interesuju stranke nego građani, i da se lično uvjeri šta njegov mili narod misli o njemu, a naročito poslije usvajanja rezolucije o Srebrenici.
Bilo bi veoma važno da lično vidi koliko ga građani žele na mjestu premijera, kad vide njegovo ponašanje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, i koliko su se stvari, zahvaljujući njegovom ponašanju, promijenile na gore od izborne kampanje do danas.
Kako je Krivokapić poznat kao osoba koja drži do riječi, ne bi mu predstavljalo problem da vrijednost te riječi osjeti na svojoj koži u direktnoj komunikaciji sa građanima.
 SAOPŠTENJE DEMOKRATSKOG FRONTA PLJEVLJA
INFO TIM DF

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DPS

Čestitka predsjednika OO DPS-a Pljevlja povodom Kurban Bajrama

Poštovani sugrađani islamske vjere, uvaženi velikodostojnici, Povodom velikog praznika Kurban Bajrama upućujem vam najiskrenije čestitke …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *