subota , 1 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Politika / DPS: DEMOKRATE UHODE SJENKE KOJE OSTAVLJAJU IZA SEBE NA ŠIROM ZATVORENIM VRATIMA PLJEVLJAKA

DPS: DEMOKRATE UHODE SJENKE KOJE OSTAVLJAJU IZA SEBE NA ŠIROM ZATVORENIM VRATIMA PLJEVLJAKA

ODGOVOR OO DPS PLJEVLJA DEMOKRATAMA:

 

Po ko zna koji put, opet ponavljanje i iznošenje netačnih i neistinitih informacija od podgoričko-pljevaljske družine. Ništa drugo nismo ni očekivali od njih. Znamo da im nije lako živjeti u iluziji praćenja, jer su ovde jedine uhode sjenke koje ostavljaju iza sebe na širom zatvorenim vratima Pljevljaka.

Uostalom, iza njih stoje velika djela i rezultati naročito u razbijanju partija i svađama sa dojučerašnjim partijskim saborcima, pa  ako na tome temelje kampanju u Pljevljima dobro će proći.

Zašto ne objasne građanima šta su to konkretno svojom zaslugom  uradili za Moćevac, za Balibegovo brdo, za Centar, za Pljevlja. Zašto ne objasne koliko ih je procenata ljudi vratilo sa vrata svojih domova?

Ako ćemo da pričamo jezikom brojki, vrlo rado. Evo ovaj put krenućemo od toliko pominjanog Moćevca. Tokom 2015. i 2016. godine na teritoriji MZ Moćevac izvršena je sanacija gradskih saobraćajnica,  ukupne površine 10 885, 28 m2. Presvučeno je 12 gradskih saobraćajnica u tom dijelu grada u dužini od 2083,40 metara. Tokom 2017.godine, asfaltirana je površina od 4 650,00 m2., ukupne dužine od 836,10 metara. Sve ukupno 15 535,28 m2 i dužine oko tri kilometra. Privodi se kraju izgradnja Doma za stara lica u ovom naselju, čija vrijednost iznosi 2.612.407.00 eura, ukupne površine 2 800 bruto kvadrata.  Rekonstruisano je dječje igralište kod OŠ”Salko Aljković”.  Urađene su brojne rekonstrukcije postojećih, kao i izgradnja novih trotoara. Izgrađena je trim staza, u gradskom parku, koji pripada takođe ovom naselju sa pratećim spravama za rekreativno vježbanje.  Urađene su i izmjene i dopune planske i projektne dokumentacije u okviru DUP-a “Moćevac”. A u narednom periodu, nastavlja se aktivnost u cilju unapređenja uslova za život, kako na području ove mjesne zajednice, tako i u ostalim dijelovima Pljevalja.

I ovaj put, konačan sud će dati građani, a svaka dalja prepiska sa podgoričko—pljevaljskom družinom je traćenje dragocjenog vremena, jer nisu naša konkurencija niti kad mogu biti. Mi ćemo nastaviti da budemo servis građana i isključivo služimo njihovim interesima.

Nastavite i dalje da zamajavate sami sebe i vaše političke “prijatelje”.  Međusobno se otimajte oko glasova, a što se nas tiče manite se ćorava posla i ne zamarajte zdrave umove naših sugrađana. Poslednji put ponavljamo, ako niste konkurencija vašim političkim “prijateljima”, niste ni naša. Nastavite da se smijete, ali je vrijeme majstorsko rešeto!!!

 

OO DPS Pljevlja

Informativna služba

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ko su sad baćuškovići?

Da nije „ruskih špijuna u Crnoj Gori“ u Ukrajini ne bi bilo rata niti bi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.