nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / DPS je na ulicu otjerao 6.000 radnika

DPS je na ulicu otjerao 6.000 radnika

Nastavak političkog kukavičluka, DPS izražava kroz ponoćna saopštenja  kojima samo potvrđuje slabost i strah. Ne možete, gospodo iz partije koja je uništila Pljevlja, svoje političko stradanje spriječavati obmanom građana. Naravno da niste demantovali da smo vas istopili za 9%, kada sami znate da je tako i kada je vaše političko propadanje vidljivo na svakom koraku.

Kad već govorimo o zamajavanju, hajde da se prisjetimo ko to trideset godina zamajava gradjane Pljevalja.
-Šta je sa drugim blokom Termoelektrane Pljevlja čiju je izgradnju svečano otvorio Milo Đukanović pred izbore 2016. godine?
-Zašto i dalje nema ni jedne ugrađene cijevi za obećanu toplifikaciju?
-Ko je obećao gradsku toplanu, pa prevario građane – vi ili Demokrate?
-Zašto ne naplaćujete ekološku taksu od zagađivača?
-Šta ste preduzeli da smanjite zagađenje?
-Dokle ste stigli sa Domom kulture i gradskom fontanom?
-Koliko ste investitora doveli i novih radnih mjesta otvorili?

Vjerovatno ćete se umjesto odgovora na ova pitanja pohvaliti sa par našminkanih ulica i nekoliko stotina kvadrata pločnika, ali to je ništa u odnosu na ono šta ste obećali. Ne možete kozmetičkim prepravkama prevariti Pljevljake, nego nam recite i ovo: zašto ljudima u RTV Pljevlja, DOO“Grijanje“, DOO“Lokalni putevi“ DOO“Agencija za stambeno -poslovni fond“, DOO“Komunalne usluge“ mjesecima ne isplaćujete zarade? Zašto u DOO“Čistoća“ progonite političke neistomišljenike?

I onda se čudite zašto propadate i zašto vam pada rejting. Neće vam pomoći napadi na Demokrate, jer između vas i nas je debela linija koju prepoznaju građani. Nisu Demokrate otjerale na ulicu 6000 radnika u Pljevljima, nego DPS. Nisu Demokrate upropastile Jakić, PTK, vojnu fabriku, građevinar, cementaru i druge, nego DPS. Nisu Demokrate predale naše šume i rude tajkunima nego DPS.

Zato vam još jednom poručujemo, slobodno sada počnite da pakujete kofere.  Ni flomasteri vam ne mogu pomoći da obojite ovo sivilo koje ste ostavili u Pljevljima.

Saopštenje za javnost Demokrata CG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Dobro je da se odnosi raščiste, možda opstrukcije prestanu“

Odavno je primjetna namjera Jakova Milatovića da opstruira rad 44. Vlade Crne Gore i PES-a, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.