nedelja , januar 23 2022
Početna / Vijesti / Politika / DPS:Valja sjutra pogledati u oči one koje etiketirate i objasniti ko je ko

DPS:Valja sjutra pogledati u oči one koje etiketirate i objasniti ko je ko

Svjedoci smo da se ovih dana manifestuju prave, rušilačke, namjere većine opozicionih partija. Kao što smo i upozoravali, dojučerašnji jurišnici DF-a nijesu mogli da sakriju svoje lice.

Na njihovu žalost ali na sreću ogromne većine to su građani već prepoznali, tako da će odgovor na ovakvo činjenje dobiti na predstojećim parlamentarnim izborima.

Ako je neko i bio u zabludi, sada je svakome valjda jasno ko su ti ljudi i navodni  autoriteti koje predvode i organizuju grupice koje divljaju i uništavaju opšte dobro svih nas.

Svjesni smo da opoziciji smeta što smo naš grad obnovili posle njihove prazne dugogodišnje vladavine. Zato bi da huškaju, i ruše, a da nakon toga okrive druge partije, institucije i ljude. E pa gospodo, svako neka odgovara za svoja djela. A mi ćemo i dalje raditi i graditi ali i čuvati sve do sada izgrađeno, kako u infrastrukturnom tako i kultutološkom i identitetskom pogledu.

Vi koji danas pokušavate izazvati nemire zapamtite da je ovo mala sredina u kojoj se svi znamo. Valja sjutra pogledati u oči one koje etiketirate i objasniti ko je ko. Jer koliko god pokušavate, znajte da je samo jedna univerzalna podjela odnosno podjela na dobra i loše djela. A ljude čine dobra djela. A vi samo nastavite da prelazite iz DF u Demokrate, pa onda nazad i tako u krug.

Zato, dragi sugrađani, ne nasijedajte na sitne provokacije jer ovo je samo Siziofov pokušaj i priprema opozicije da opravdaju još jedan, nikad teži poraz na sledećim izborima.

 

Opštinski odbor Demokrtaske partije socijalista Pljevlja

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pokret za pljevlja

Pokret za Pljevlja: DRITAN PAŠI OTPOZDRAV NA PISMO

    Ima jedna scena u Gorskom vijencu kada vladika Danilo i glavari dobijaju pismo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *