nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Sport / Dva zlata i jedno srebro u fudbalu za mlade Pljevljake

Dva zlata i jedno srebro u fudbalu za mlade Pljevljake

U organizaciji Školskog fudbalskog saveza Crne Gore, a pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Crne Gore, u Baru je, od 24. do 30. Juna 2018,  održano24. finalno  školsko fudbalsko prvenstvo Crne Gore u malom i velikom fudbalu, za djevojčice i dječake, pod sloganom “Fudbal uvijek-droga nikad”.

fudbaleri OŠ Boško Buha

U kategoriji nižih razreda OŠ u malom fudbalu prvaci Crne Gore su OŠ “Boško Buha”, ekipu su vodili Laco Bajević i Albin Kondo;. U kategoriji viših razreda OŠ u velikom fudbalu drugo mjesto su osvojili učenici OŠ “Ristan Pavlović”, ekipu su vodlie Slavka i Ružica Maksimović.

fudbaleri OŠ Ristan Pavlović

Najbolje fudbalerke u kategoriji srednjih škola su iz „Srednje stručne škole“ − Pljevlja, drugo mjesto osvojila je „Ekonomska ugostiteljska škola“ – Nikšić, a treće Gimnazija  „Niko Rolović“ − Bar.

Na Državnom školskom fudbalskom takmičenju u Baru, najbrzi gol, u prvoj sekundi, postigao je Marko Krstonijević za OŠ „Ristan Pavlović“.

Pobjednički timovi sa ovog školskog fudbalskog prvenstva predstavljaće Crnu Goru na takmičenju sa vršnjakinjama iz Srbije koje će biti održano krajem septembra ove godine pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Crne Gore. Kroz školsko, međuopštinsko, regionalno i državno takmičenje u ovom sportu  učestvovalo je 160 škola u tri kategorije: (djevojčice od  V – VI razreda, djevojčice od VII – IX razreda i djevojke srednjih škola).

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Jakov Cupara, potoci

KK „Potoci“ na dva turnira osvojio 7 medalja

Karate Klub „Potoci“ učestvovao je umartu na dva turnira a njegovi takmičari osvojili su sedam …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *