četvrtak , maj 19 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Eparhija Mileševska poklonila ambulantno vozilo Opštoj bolnici

Eparhija Mileševska poklonila ambulantno vozilo Opštoj bolnici

Srpska pravoslavna crkva – Eparhija Mileševska donirala je danas Opštoj bolnici Pljevlja ambulantno vozilo. Vrijedna donacija je još jedan gest dobre volje i ljubavi Srpske pravoslavne crkve prema vjerujućem narodu pljevaljskog kraja i svim njenim građanima u teškim vremenima. Njegovo preosveštenstvo Episkop Mileševski gospodin Atanasije predao je ključeve mediciskoj direktorici OB Pljevlja dr Nataši Božović.

Eparhija Mileševska veoma se raduje ulozi u narodu koju ima medicinski centar u Pljevljima. Imamo zajedničke aktivnosti i zajedničke teme, a to je pomoć narodu. Gospod naš Hristos je rekao „Ja želim da imaju život i da ga imaju u izobilju“. Vi služite upravo tome, a i crkva je za to, zato ona i postoji, kao prostor života i kao učiteljica života. Bavimo se istim stavrima na svoj način i Eparhija mileševska želi da vam zahvali za ono što se učinili i činite za ovo vrijeme teških iskušenja zdravstvenih u vrijeme epidemije korone i želim da Vam zahvalim u ulozi koju ste imali u odbrani svetinja, kada je to bilo ključno, kazao je Episkop mileševski Atatnasije.

Ispred Opšte bolnice Pljevlja Episkopu Atanasiju zahvalila se medicinska direktorica dr Nataša Božović.

U ime Opšte bolnice Pljevlja i svih medicinskih radnika i svih građana Pljevalja želim da se zahvalim na ovoj vrijednoj donaciji na opštu dobrobit, kazala je dr Božović.

VOZILO-donacija bolnicivozilo -poklon eparhije mileševske Opštoj bolnici

 

 

izvor pvportal

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

kovacevic ori 1

Kovačević sa ambasadorima EU: Saradnjom do čistog vazduha i čiste vode u Pljevljima, prethodna Vlada ostavila tenzije

Ambasadori država članica Evropske unije i šefica Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *