četvrtak , 28 septembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Foto konkurs na temu crnogorske poljoprivrede

Foto konkurs na temu crnogorske poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisuje foto konkurs za najbolje fotografije na temu crnogorske poljoprivrede. Konkurs je raspisan u cilju promocije crnogorske poljoprivrede, autohtonih proizvoda, ruralnih područja, šansi za agrobiznis i razvoj ruralnog turizma (motivi domaćih životinja, voća, povrća, mehanizacije, objekata i sl.).

“Autorima tri najbolje fotografija biće dodijeljene novčane nagrade. Za prvo mjesto opredjeljeno je 250 eura, drugo 150 eura i treće 100 eura”, saopšteno je iz tog resora.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani Crne Gore, a fotografije moraju biti djelo autora nastalo na teritoriji naše zemlje. Autor je lično odgovoran za prikazani motiv i za eventualno kršenje autorskih prava.

“Učesnici ovog konkursa mogu slati neograničen broj fotografija, bez obzira na vrijeme kada je fotografija nastala, ali jedan autor može dobiti samo jednu nagradu”, navodi se u saopštenju.

Rok za dostavljanje fotografija je 20. mart 2023. godine. Za prijavu na Konkurs potrebno je dostaviti ime i prezime autora, kontakt telefon, elektronsku adresu i fotografiju ili više njih uz kratak opis.

Nepotpune prijave se neće razmatrati.

Prijave za konkurs slati na mejl prmpsv.cg@gmail.com.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zadržava pravo da koristi sve fotografije dobijene po osnovu javnog konkursa.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Danas sunčano i lijepo vrijeme

U Crnoj Gori danas se očekuje sunčano vrijeme, a temperatura će dosezati do 25 stepeni. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.