utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Glasanjem za Milatovića pobijedićemo režimsku trulež

Glasanjem za Milatovića pobijedićemo režimsku trulež

Preksjutra, u drugom krugu predsjedničkih izbora, biramo svoj put u budućnost. Bez ikakve uzdržanosti i dodatnog objašnjavanja Ujedinjena Crna Gora poziva svoje članove i pristalice da podrže Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore.

U mjeri koja je odgovarala Milatovićevom izbornom štabu Ujedinjena CG je između dva kruga; organizaciono, aktivno i iskreno, dala svoju podršku kandidatu PES, jer smo to smatrali svojom ljudskom i političkom obavezom.

Milatović je doprinio svojom pomirljivošću i više nego korektnim odnosom da naša podrška bude jasna i bez zadrške. Dakle, pozivamo ljude da proces dovedemo do kraja, da u nedjelju glasanjem za Milatovića porazimo ostatke režimske truleži koja je razarala našu zemlju u minulih trideset godina. 

Obavezni smo da taj veliki izborni dan ispratimo do kraja, da učestvujemo u njemu iskreno i doprinesemo istorijskoj pobjedi koja će donijeti komačnu promjenu – slobodno društvo, mir i međusobno poštovanje. 

Bez obzira na veliku i ubjedljivu prednost koju u ovom trenutku Milatović ima nad Đukanovićem, ne smijemo se opustiti i zaboraviti na šta je sve spreman Đukanović u namjeri da odbrani svoju imperiju. Stvar nije gotova do poslednjeg minuta trajanja glasanja, a potom i do poslednjeg prebrojanog glasa.

Zato, uz odgovornost koja krasi slobodne ljude, dužni smo da se posvetimo ubjedljivoj pobjedi koju očekujemo, pobjedi Jakova Milatovića nad Đukanovićem, pobjedi kojom ćemo staviti tačku na tri decenije strahovlade i tiranije.

Goran Danilović

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DEMOKRATE: PROBLEMI U OPŠTINI ESKALIRAJU, ZATRAŽIĆEMO HITAN SASTANAK VLADAJUĆE KOALICIJE

Povodom složenih i nagomilanih problema u funkcionisanju lokalne vlasti, a u susret novom Budžetu opštine …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.